Close

Масло от бял трън

Маслото от бял трън се получава от семената му при процеса студено пресоване. То също пречиства черния дроб и го лекува, подходящо е за всеки, който живее в замърсена среда, употребява алкохол, цигари, лекарства, пестициди и токсини. Маслото подпомага регенерирането, укрепването и защитата на чернодробните клетки.
Твърди се, че антиоксидантният му ефект е десет пъти по-силен отколкото при витамин Е. Маслото съдържа витамин F, известен като стопяващ мазнините, витамин Е – витаминът на младостта.

Маслото от бял трън е ценен диетичен и лечебен продукт. Високите му лечебни качества се дължат на хлорофила, токоферола, каротиноидите, комплекса от полиненаситени мастни киселени, които свързват „вредния“ холестерин в удобна за изхвърляне от организма форма. Хлорофилът стимулира обменните процеси в организма, подмладява тъканите и активизира процесите на възстановяване в него. Освен това маслото от бял трън съдържа ценните микроелементи цинк, селен, йод, мед, бор и други биологично активни вещества, полезни за черния дроб.

То има раннозаздравяващо действие, противовъзпалително и възстановяващо свойство, има и противосклеротичен ефект, оздравява кръвоносните съдове и намира приложение в лечението на сърдечно-съдовата система.

Благодарение на хранителните вещества, които маслото от бял трън съдържа, то подхранва кожата, засилва растежа на косата, подбрява зрението и повишава тонуса на организма.

Подобни статии

23 thoughts on “Масло от бял трън

    1. soilwork

     Здравейте!

     Можете да направите поръчка от сайта и ще се свържем с вас по имейл или вайбър.

     1. Красимир Николов

      Моля обяснете разликата в потребителските качества на филтрирано и не филтрирано

  1. Антон

   Здравейте
   Купих си една бутилка, но никъде не пише в сайта Ви как се консумира?
   Преди или след ядене?
   И по колко

   1. soilwork

    Здравейте!

    Благодарим за запитването. Изпратихме ви имейл с информация.

    1. Илиана Милушева

     Здравейте, закупих си една бутилка масло от Вас, но няма информация как се пие маслото. Благодаря предварително!

 1. захарин захариев

  Здравейте! Получих поръчаните две бутилки. Въпросът ми е идентичен на останалите- никъде няма инструкции за начин на употреба. Само за салати ли?

  1. Ема Христова

   Искам да закупя масло от Бял трън , една бутилка нефилтрирано!!!
   0878354490

 2. Емилия

  Може ли и на мен да ми напишете как се употребява олио-бял трън за лечебни цели (пречистване на затлъстял черен дроб, изхвърляне на лошия холестерол. Благодаря предварително!

 3. Емилия Големечева

  Здравейте , поръчах си и дойде , но ви моля за начин на почване по колко се взима , на гладно ли се взима , пишете ми понеже няма листовка

 4. Красимир Николов

  Каква е разликата от гледна точка на полезност между филтрирано и нефилтрирано. Имам предвид, че правите допълнителна манипулация , а цената на филтрираното е по-ниска.

 5. Цветанка

  Здравейте, а как се приема- количество, интервал, продължителност на приема? Искам да поръчам 1л нефилтрирано масло. За какво се използва-за пиене пи схема, за салати, за друго? Доставката съдържа ли инструкция?

 6. Косара

  Здравейте,
  Каква е вкусовата разлика и ползата от рафинираното и нефшлтриланото масло?
  И дали може да посочите линк в сайта Ви, където пише начин на употреба? Има за ползите и други, но виждам, че доста хора като мен се чудят как точно трябва да бъде приема.
  Благодаря предварително.

 7. Виолета Тодорова

  Здравейте,
  На химиотерапия съм. Може ли да вземам масло от бял трън и как да го приемам?

 8. Надежда Петрова

  Здравейте!
  Бих искала да поръчам масло от бял трън, но да попитам подходящо ли е за диабетици и каква е разликата в здравосливен аспект между филтрирано и нефилтрирано масло?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *